fbpx

Kvalitet og bæredygtighed

Kvalitet og bæredygtighed

hos Apsara Copenhagen

Skønhed, bæredygtighed og holdbarhed er kvalitet hos Apsara Copenhagen.  

Vi har direkte adgang til minerne og de rå ædelsten hos vores leverandører i Sri Lanka. Vi arbejder hver dag med et stort fokus på at garantere en bæredygtig tilgang til minedrift af sjældne ædelsten og diamanter. Hos Apsara Copenhagen udvælger vi selv de rå ædelstene med hånd når de kommer direkte fra minerne. Derefter bliver de slebet og skåret til perfektion af vores talentfulde diamantslibere i de sydelig provinser på Sri Lanka. Diamant slibning er et håndværk som de i sandheden mestre på Sri Lanka og har gjort i århundrede. Vide om og oplæring i dette håndværk går i arv gennem generationer. Hos Apsara Copenhagen har vi nogle af de bedste diamantslibere fra Sri Lanka og dermed kan vi garantere en eksklusiv høj kvalitet og standard for vores ældesten og diamanter.    

Nogle ædelsten bliver varmebehandlet, andre bliver behandlet med kemikalier osv. dette kan få de knap så kønne sten til at fremstå mere eksklusive og flottere i farverne.

Hos Apsara Copenhagen arbejder vi udelukkende for at bruge naturlige og ubehandlede ædelsten og diamanter og det er meget vigtigt for os, at aflevere de mest fantastiske og nøje udvalgte smykker til vores kære kunder.

For os er det, at lave smykker, et værdifuldt håndværk.

 

Uncut rose gemstones
Uncut gemstones
Josephine gold ring

Vi går målrettet efter at være opmærksomme og tage hensyn til de miljøer og mennsker der bliver påvirket af vores lille virksomhed. Det betyder også at vi primært bruger ældre guld, smelter det om og giver det nyt liv. Det gør vi for, ikke at bidrager til unødig minedrift. Derudover bruger vi den dag I dag, stadig den samme lille gruppe af leveradører som vi startede med.  

Apsara Copenhagen

– We make women feel special